Join us at Odoo Experience 2024

Kom samen met naar de Odoo Experience 2024 


We zijn natuurlijk weer aanwezig op de Odoo Experience 2024 in Brussel van 2 tot 4 oktober 2024. Dit evenement is een het jaarlijkse hoogtepunt binnen de Odoo-community en brengt enthousiastelingen, ontwikkelaars, partners en klanten van over de hele wereld samen. Of u nu een ervaren Odoo-gebruiker bent of net begint, dit is dé plek om te zijn!


Waarom we nu al uitkijken naar Odoo Experience 2024


De Odoo experience is altijd een belangrijk evenement voor ons. Het is waar innovatie en community samenkomen, en dit jaar belooft groter en beter dan ooit te worden. met meer dan 60 presentaties, productdemo's, workshops en netwerkmogelijkheden, zal Odoo experience 2024 inzichten bieden in de nieuwste ontwikkelingen en best practices binnen het Odoo-systeem.


Dit is waar we vooral naar uitkijken:


1. Ontdekken van nieuwe functies en updates: Odoo staat bekend om zijn snelle innovaties, en we kunnen niet wachten om de nieuwste functies, verbeteringen en nieuwe apps te ontdekken die op het evenement worden gepresenteerd. Of het nu gaat om nieuwe tools voor het stroomlijnen van operaties, verbeterde integraties, of verbeteringen aan bestaande modules, we zijn benieuwd hoe deze updates ons bedrijf en onze klanten ten goede kunnen komen.


2. Netwerken en samenwerken: de Odoo experience is een unieke kans om in contact te komen met gelijkgestemde professionals, Odoo-experts en andere aanwezigen. we kijken ernaar uit om ideeën uit te wisselen met anderen die onze passie voor Odoo en bedrijfsautomatisering delen. laten we bespreken hoe we samen nog meer succes kunnen boeken in het komende jaar!


3. Workshops en hands-on sessies: we kijken er vooral naar uit om deel te nemen aan de hands-on sessies waarin we dieper kunnen ingaan op de technische aspecten van Odoo. Deze workshops zijn een geweldige manier om onze vaardigheden te verbeteren en direct toepasbare inzichten mee naar huis te nemen om onze workflows en oplossingen te optimaliseren.


4. Klantsuccessen: er is niets inspirerender dan te horen hoe anderen Odoo hebben gebruikt om uitdagingen te overwinnen en hun doelen te bereiken. We kunnen niet wachten om te luisteren naar klant successen en te zien hoe Odoo in verschillende sectoren wordt toegepast.

Wij vinden het leuk om elkaar ontmoeten op Odoo Experience 2024!


Een van de hoogtepunten van het evenement is bedrijven ontmoeten die we verder kunnen helpen! Of u nu een bestaande klant bent, een potentiële partner, of gewoon geïnteresseerd bent om meer te weten over wat wij doen, we ontmoeten u graag persoonlijk. laten we bespreken hoe we samen kunnen werken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, nieuwe mogelijkheden met Odoo te verkennen, of gewoon bijpraten over de nieuwste trends in erp.


U kunt ook vooraf contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of kom gewoon langs op onze klantenbijeenkomst op woensdag om 16:00 bij de bar in de entree hal. We zijn gedurende het hele evenement beschikbaar en kijken ernaar uit om met iedereen in de Odoo-community in contact te komen.


Tot ziens in Brussel!


Odoo experience 2024 belooft een evenement te worden vol leren, netwerken en plezier.  We kijken er nu al naar uit en vinden het fijn u daar te zien. Blijf op de hoogte voor meer updates, en vergeet niet om 2 tot 4 oktober in uw agenda vrij te houden!


Laten we samen van Odoo experience 2024 een onvergetelijk evenement maken!

Registreer hier op de website van Odoo voor 2 - 4 oktober


Odoo accounting training 6 en 7 november 2024 Rotterdam